Om

Lyngbugten 8

4583 Sjællands Odde

Denmark

09.00 til 18.00

Mandag - fredag

JA

Management

Meget kort

OM OS:

Vi har mere end 30 års erfaring fra erhvervslivet, hvor vores virke har været både i offentlige og private virksomheder.

Som sælger og leder har vi selv været gennem alle de processer, som vi nu underviser i - ligesom vi har pædagogisk erfaring og uddannelse. Vi har begge en lang videregående uddanelelse fra universitet suppleret med en Executive MBA fra anerkendte skoler

 

Det er således ikke tomme ord, når vi påstår, at vi har den praktiske og teoreiske erfaring inden for de områder, vi underviser i. Det indebærer også, at vi siger nej til opgaver, som vi ikke mener, ligger inden for vort kompetenceområde.

 

Steen Storland

Change Manager

Vi optimerer virksomhedens bundlinje og fastholder resultaterne

 

.

Sundhedsprojekt

Sundhedsminister Nick Hækkerup (S) sagde da han overrakte prisen for Danmarks Sundeste Virksomhed til Pharmakon a/s. Pharmakon:

”Pharmakon har leveret et inspirerende eksempel på, hvordan man kan skabe en sund arbejdsplads ved at satse benhårdt på mental sundhed, og på at alle medarbejdergrupper trives i hverdagen. Og med den store tilslutning og de mange virksomheder, der har deltaget i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Virksomhed, kan vi se, at der i erhvervslivet er en stor vilje til at tage ansvar for at skabe sundere rammer for danskerne”.

 

Arrangørerne bag prisen ved Søren Steen Rasmussen, CEO i SundhedsDoktor vurderede, at det i høj grad var Pharmakons succes med at tænke sundhed bredt, der gør dem til Danmarks Sundeste Virksomhed:

”Hos Pharmakon har vi set en unik ledelsesprofil, som har sat den mentale trivsel forrest. Med en strategisk målsætning om ikke at have nogen langtidssyge med stress, sætter de en vigtig dagsorden, som gør en forskel for både medarbejdere og virksomhed.Pharmakon går forrest med en økonomisk logik, der siger, at medarbejdernes trivsel er fundament for virksomhedens succes. Det mærker man hos Pharmakon! Blandt andet derfor fortjener Pharmakon titlen som Danmarks Sundeste Virksomhed 2014”.

 

Peder Bisgaard fra Dansk Firmaidrætsforbund:

”Det er enormt vigtigt, at virksomheden formår at favne alle medarbejdere i sundhedsinitiativet, så det bliver et fælles projekt. Medarbejderne skal i lige så høj grad som ledelsen brænde for at skabe en sund arbejdsplads. Det er lykkedes for Pharmakon, og både ledelse og medarbejdere kan være stolte over, at de i dag modtager prisen som Danmarks Sundeste Virksomhed”.

 

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os:

Steen Storland

Tlf: +45 4040 7499

Change manager

 

Steen har sine stærke kompetencer inden for Change Management og It-strategi.

Janne Albertsen

Tlf.: +45 4064 8907

Chief Executive Officer

 

Janne har sine stærke kompetencer inden for Sundhedsstrategi og generel ledelse.

© Copyright. All Rights Reserved