Generel ledelse

Lyngbugten 8

4583 Sjællands Odde

Denmark

09.00 til 18.00

Mandag - fredag

JA

Management

Generel ledelse

En dårlig leder kan ødelægge meget i en virksomhed, mens en god og dygtig leder kan få medarbejderne til at blomstre og dermed væe med til at få virksomheden til at blomstre.

Det er lederens ansvar, at medarbejderne udfører deres arbejde korrekt, og det er lederens ansvar sørger for, at medarbejderen bliver i stand til at udføre sit arbejde.

I dag er næsten al ledelse i Danmark baseret på dialog og fakta, og for os er det vigtigt, at lederen er god til at lede alle typer medarbejdere, bl.a. højt specialiserede folk, der oftest ved mere end lederen om det pågældende emne.

 

Brug for en ekspert?

 

Vi har den praktiske erfaring og kommer gerne til et uforpligtende møde.

Plan

Det er vigtigt at vi i den indledende fase har samtaler med både lederen og medarbejderne, så vi kan sætte ord på de udviklingspunkter, der bliver fundet og på de punkter, hvor der i forvejen er god overensstemmelse mellem hvad ledelsen ønsker, og hvad rent faktisk opnås.

Medarbejdersamtaler og fokusområder vil være en naturlig del af arbejdet med ledele i langt de fleste tilfælde, og det er vigtigt at medarbejderen også ved, hvilke rammer og mål, der er for hans arbejde.

Uddannelse og læring er også en naturlig del udviklingsarbejdet - og vi finder de områder, hvor lederen har behov for sparring eller ekstra uddannelse. Vi er selv coacher og kan varetage en stor det af det videre forløb.

© Copyright. All Rights Reserved